Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Marios Fragoulis & Protopsalti @ Pallas Theatre

Marios Fragoulis and Protopsalti in action at Pallas Theatre, Voukourestiou, City Link, Athens
Shinywasabi-1.jpg
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δύο φωνές που αγαπήθηκαν θέλησαν να εκφραστούν μαζί αυτόν το χειμώνα, να συνυπάρξουν και να μας ταξιδέψουν σε καινούριες μουσικές διαδρομές.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες σε μία μουσική παράσταση, μόνοι επί σκηνής, ερμηνεύουν τραγούδια που αιωρούνται υπέροχα στο χρόνο της ωρίμανσης τραγούδια αγαπημένα αλλά και τόσο απρόσμενα τόσο από την ελληνική μουσική σκηνή όσο και από το παγκόσμιο πεντάγραμμο.
Η Άλκηστις και ο Μάριος τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και πάθος, ξετυλίγουν το ταλέντο τους στη σκηνή και μας χαρίζουν μια αγκαλιά τραγούδια.
Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν, τα τραγούδια γεμάτα πάθος και ένταση ταξιδεύουν το κοινό, στην ιστορία της μουσικής και του τραγουδιού των τελευταίων δεκαετιών.
Ο Μάριος Φραγκούλης, πιο ώριμος από ποτέ, στέκεται στην σκηνή ως Ρωμαίος, ως ήρωας στα μάτια και στα αυτιά. Ως πολύπαθο θύμα του "μαγικού" έρωτα. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αν και νευρική ορισμένες φορές, δίνει μια πιο ροκ προσέγγιση, ίσως αποσπασματικά λίγο ενοχλητική. Όμως το ντουέτο, αν και έχει διαφορετικούς θαυμαστές, δεν κουράζει, ίσα ίσα ισορροπεί, και μαγεύει το κόσμο εν τέλει.
Μία παράσταση από performers που αξίζει να δείτε.

Shinywasabi-8.jpg


Shinywasabi-2.jpg


Shinywasabi-4.jpg


Shinywasabi-5.jpg


Shinywasabi-6.jpg


Shinywasabi-7.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: